Lärobok i Fortran 95

Teknisk Information

Bo Einarsson
Matematiska institutionen
Linköpings universitet
581 83  LINKÖPING
Tel 013-151896 (bostad)
E-post boein@nsc.liu.se

Denna version av min lärobok i Fortran 95 har enbart relativa länkar för alla filer som direkt tillhör läroboken, och använder absoluta länkar endast för externa Webb-sidor. De externa länkarna utnyttjar hela webbläsarfönstret men blir tyvärr snabbt föråldrade eftersom många webb-platser minst årligen fullständigt ändrar sin struktur. Meddela mig gärna när någon länk ej längre fungerar!

Under våren 2014 har en väsentlig ändring av hanteringen av ramar skett. En extern länk inne i en ram kan inte längre öppnas i samma ram utan måste öppnas i hela webbläsarfönstret! Jag har justerat koden för att göra detta, men kan ha missat en del ställen. Det kan då löna sig för Dig att visa endast den aktuella ramen innan Du klickar på länken!

Möjligheten att med pekaren över en viss siffra i den blå navigeringsramen se vad motsvarande kapitel behandlar har återinförts.

Bilder (och några formler) finns i underkatalogen gifs och källkod i underkatalogen kod. Kapitel heter k(siffra).html och bilagor (appendix) heter b(siffra).html. Övriga dokumentnamn är självförklarande, utom fortran.html, som innehåller länkar till andra Fortran-dokument.

Kontakta gärna Bo Einarsson för information!

Startsida Innehållsförteckning Förord


Senast modifierad: 3 juni 2014
boein@nsc.liu.se